Glömt…


Nä, jag har inte glömt av att skriva, jag har bara glömt lösenordet….. Men nu har jag skaffat nytt :-) . Och vet du vad? Nu är produkterna på väg till mig: Dove pure & sensitive. Det ska bli kul att prova. Och såklart att dela ut prover till andra att testa. Mitt vintertorra skinn ska härmed mjukas upp :-) . Ja, vi får väl se hur det blir och vad andra tycker. Ikväll efter jobb har jag bakat bröd med nötter och tranbär, knäckebröd och gjort fikonmarmelad. Fixat en skiva inför morgondagens uppvisning… Tja det var det hela :-) . Nu ska jag slappa lite innan jag hoppar i loppelådan. Hej och hå.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Janes tankar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu