Del två, check tra, la la


Våra helt underbara vänner Linda, Runo, Karin och Mats har gjort att vår flyttning till huset gått helt fantastiskt smidigt, tack, tack och åter igen tusen tack för all hjälp från er. Utan den hade vi fått hålla på i minst fyra dagar! Kramelikram och allt vad jag nu kan säga :-) . Det känns jättebra: Baren, sofforna, borden, matplatsen, köksstolarna och en massa porslin och annat tjafs är redan på plats, helt otroligt tycker jag!! Nu är det ju bara resten kvar, eller hur? Jo, jag vet, det innebär ju en hel del men det värsta är gjort. Nu är man slut i både knoppen och kroppen och det är dags att dra sig mot sovrummet…. Hej och hå

1 Comment(s)

 1. Comment by Mona on 18 december, 2011 01:45

  Hej på er!
  Det är så himla kul att läsa din blogg Jane. Du sprudlar av ord och jag förstår inte hur du hinner med allt du har för dig! Och jag gläds verkligen med er inför det nya huset. Kul att följa allt som händer. Och grattis till bilen!
  Jag hade gärna varit och hjälpt er med flytten men det funkade inte denna gång. Paul är i Ryssland och Bangkok, Ruth fyllde 3 i går och vovvsen klarar inte sig själva. Att ha dem med är mer jobb än hjälp…
  Stor Lycka Till -kram till er båda härifrån!
  Mona

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Janes tankar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu