Fullt upp och lite till….


Jo, igår så ramlade mamma och slog sitt ena knä. Det var tydligen riktigt illa för hon kunde inte resa sig och knäet svullnade upp och hon fick åka till sjukhuset. Eftersom hon käkar Waran kunde dom inte tappa knäet. Utan dom fick sätta ut Waranet och ge henne blod och nu är hon inlagd i Trelleborg… Ush vad trist :-( .

Det har varit fullt upp, både igår och idag på jobb: Massor av patienter som behövde träffa läkare och sjuksköterskor, behövde medicin och annat och idag så åkte personal från Tollarp och Degeberga till Rökeriet. Det ligger i/vid Åhus. Där tittade vi på en film om läkemedel och diabetes och bleb sedan bjudna på en helt fantastisk lax med potatis och kall sås. Efter det blev det kaffe och en bit cheescake, frisk och god med en smak av citron/lime. Jag kom väl hem vid 21.30 efter att ha släppt av 2 st i Tollarp. Nu ska jag zappa en liten stund och kanske läsa lite innan det är dags för loppelådan :-) . Hej och hå

1 Comment(s)

  1. Comment by Discount Coach Handbags on 5 september, 2012 09:09

    Perfumes soaps lotions and many others will fit all people and every physique form Jimmy Choo Sale. approached by four loggias opening into both sides belonging to the sq. [url=http://www.guccioutlet63.com][b]Gucci Outlet[/b][/url].&&&&&&&

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Janes tankar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu