Long time no see….


Ja, nu har jag laddat inför helgens arbete, tänk vad 4 veckor går snabbt! Igår var jag i Näsby för en liten genomgång av registreringar men innan dess var jag faktiskt i Hörby och köpte krokar, burners (att tända ved med) och sedan körde jag till Kristianstad där jag köpte mig ett par läderdojjor (99:-, som hittat) innan jag var på Näsby. Hem igen strax efter 16.00 och sedan blev det inte mycket mer än att slappa, zappa och spela lite spel. Jo, förresten, jag skruvade ju upp de 2 krokarna och hängde upp smideslampetterna i hallen, så var det :-) . Ja, snart vankas det brunch och lite avkoppling till innan det är dags för att köra och jobba. Hej och hå

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Janes tankar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu