Lördag hela veckan?


Det har varit en intensiv tid sedan jag skrev senast…. Jobb, jobb, dans, elda i spisen …… Nä, faktiskt inte så farligt :-) . Tiden går sin gilla gång och nu så har vi preliminärbokat lite firande också: Den 15:e december ska det vara julfirande och födelsedagsfirande här i Svensköp. Jim, Karin, Aaron, Sandra, mamma, Hasse, Bamse och Richard är tilltalade om det och nu i helgen blir andra sidan av familjen tilltalade. Mamma och Hasse kan inte komma, eller rättare sagt så har mamma problem med att se (kör inte när det är kväll och definitivt inte om det är snö), Jim, Karin och Aaron kommer om det inte är allt för mycket snö och om Sandra vill/kan så tar dom henne med hit. Matz hämtar ju Richard redan på fredagen och det är han som ska firas med ett juligt födelsedagskalas. Han fyller nämligen 15 år i år!! :-) Mamma har bjudit hem oss till sig på söndagen sen, alltså 16/12. Då får vi väl bara hålla tummarna för att vargavintern uteblir (eller kommer senare), eller hur? Hej och hå

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Janes tankar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu