Ja, så var vi där igen…


Jag skulle ju ha skrivit för länge sedan, eller hur? Men det är som det är, jag har inget att skylla på. Dygnet har för få timmar för mig tydligen. Jag trivs jättebra på mitt jobb, med mina arbetskamrater och mina arbetsuppgifter :-) . Sedan tycker jag att jag har blivit allt tröttare och tröttare, fast jag sover mer och mer men jag tror själv att det beror på att jag andas dåligt när jag sover, snarkar och har andningsuppehåll. Jag får nog ta och prata med min läkare om det…. Bortsett från min trötthet så har jag arbetat, dansat, varit på teknikkurs och på 50-årskalas. Framöver ska jag försöka skriva en liten snutt var eller varannan dag. Hej och hå.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Janes tankar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu