Snart stundar nya äventyr…


Idag fick vi besök av Jim, Karin och Aaron :-) . Aaron tittade på hästarna i hagen och sedan käkade vi omelett med sallad och bröd till och efter det så blev det såklart en kopp kaffe. Sedan var det dags att göra sig iordning för att bege sig till Vanja, Mats och David i Malmö. Oj, vad fint dem har fixat till sin nya lägenhet :-) . God middag och en otroligt smarrig dessert :-) . Vin och kaffe och cognac (Xanté), trevlig var det och vi gör gärna om det! Tack för ikväll, mina vänner :-) . Nu så är det mer än mitt i natten man måste ju varva ner, eller hur? Hej och hå

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Janes tankar is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu